dimarts, 16 de març del 2010


LA GAVINA I EL MOIX

la història xerra sobre una gavina que era amiga d'un moix.

La història comença quan una gavina anava amb les altres gavines i varen baixar a la mar per peix per poder menjar. A la mar l'havien contaminat però les gavines no sabien res. I quan les gavines varen veure que la mar estava contaminada no varen continuar menjant peix.

Però encara faltava una gavina i ella no va tenir temps de sortir de la mar i es va contaminar de petroli i llavors no va poder volar. Però un altra gavina li va dir que ella sí podia però amb molta força. Quan la gavina ja va tenir força va sortir de la mar i va caure on un moix i li va dir que com ella ja sabia que anava a morir doncs li va dir al moix que cuidés a la seva filla que ja estava per arribar al món i també li va dir que quan ella ja estigués morta no se la menjàs i el moix li ho va prometre . Quan va passar el temps el moix cuidava de l'ou. I quan va néixer la gavina poc a poc quan anava creixent el moix la cuidava més.

Després la gavina li va dir al moix que li ensenyàs a volar, i el moix amb els altres gats li ensenyaven poc a poc i quan va arribar el moment que per fi la gavina volàs el moix li va dir que ho fes però amb molta força, valentia i molt d'ànim i després la gavina sí va poder volar i se'n

va anar amb les altres gavines i el moix després va quedar molt feliç perquè li va fer complir el somni a la gavina...

Cristina Tovar Arboleda...

palic...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada